Maestro Ciorbă de fasole cu cimbru, 350g

Scurtă descriere:

Redescoperă gustul autentic al unei ciorbe tradiționale, pregătită cu ingrediente simple și naturale: fasole albă (10%), combinată cu un bogat amestec de legume delicioase morcov, ceapă, roșii, păstârnac, ardei și țelină, pasta de tomate pentru un plus de savoare, arome rafinate de cimbru, foi de dafin, piper negru măcinat și tarhon, care desăvârșesc gustul, și un strop de ulei de floarea-soarelui rafinat, pentru un echilibru perfect al texturii.
Ambalată cu grijă în caserola Micvac, ciorba își păstrează prospețimea și gustul delicios, fiind gata să te încânte cu o masă reconfortantă, exact ca acasă! #FărăEuri #FărăGriji

Ingrediente produs:

apă, fasole albă 10%, amestec de legume (morcov, ceapă, rosii, păstarnac, ardei, țelină), pastă tomate (concentrat de tomate, apă, sare iodată), ulei vegetal rafinat din floarea soarelui, sare, condimente (cimbru, foi de dafin, piper negru măcinat, tarhon).

Ciorba Fasole

Declaraţie nutriţională (valori medii) pentru 100g de produs:

Valoare energetică 257kJ / 61Kcal

Grăsimi 1,2g

-din care acizi grași saturaţi 0,5g

Glucide 9,6g

-din care zaharuri 2,7g

Proteine 2,9g

Sare 0,2g

între 2° C și +8° C.  Produsul se consuma ca atare sau încalzit în cuptorul cu microunde.
Îndepartati mansonul de carton al caserolei, încalziti preparatul 3 - 4 minute în cuptorul cu microunde (700 W), pâna se aude semnalul sonor (fluierat), dupa care dezlipiti folia protectoare a caserolei.
Daca încalziti continutul caserolei pe plita/în cuptorul electric/cu gaz, îndepartati în prealabil ambalajul (caserola si folia protectoare a acesteia).
Dupa îndepartarea foliei cu care este sigilata caserola, a se păstra la temperatura de 2°- 8° C si a se consuma în maximum 24 ore.