Chifteluţe marinate cu piure, 350 g
Scurtă descriere:
Preparăm chifteluţele din carne de calitate, ou, un pic de usturoi şi ierburi aromate, apoi le marinăm în deliciosul sos roşu şi le însoţim cu piure de cartofi cu unt.
Produs tratat termic prin fierbere. Ambalat în vid.
Produs tratat termic prin fierbere. Ambalat în vid.
Ingrediente produs:
piure de cartofi (52%): cartofi (81%) din UE, unt (produs din smântână pasteurizată din lapte de vacă), apă, sare, sos (33%): apă, pastă tomate (concentrat de tomate, apă, sare iodată), ulei vegetal rafinat din floarea soarelui, ceapa, sare, condiment, chiftele (17%) (carne de porc din UE, cartofi, piept de pui, ceapă, ouă, sare, usturoi, pătrunjel, mărar, piper negru).
Informaţii nutriţionale
Declaraţie nutriţională (valori medii) pentru 100g de produs:
Valoare energetică 552 kJ / 132 kcal
Grăsimi 7,6 g
-din care acizi grași saturaţi 3,8 g
Glucide 8,6 g
-din care zaharuri 1,9 g
Proteine 7,3 g
Sare 1,1 g
Termen de valabilitate
45 zile de la data fabricației.
Condiţii de utilizare și păstrare
Cum utilizezi caserola noastră? Îndepărtează-i manșonul de carton şi încalzeşte preparatul 3-4 minute în cuptorul cu microunde, până auzi fluieratul supapei cu care este prevăzută. Dezlipeşte folia protectoare a caserolei şi poftă bună!
După desigilare, păstrează caserola la temperatura de 2° – 8° C și umiditate de 75-80%. În aceste condiţii consumă-i conţinutul în maximum 24 ore.
După desigilare, păstrează caserola la temperatura de 2° – 8° C și umiditate de 75-80%. În aceste condiţii consumă-i conţinutul în maximum 24 ore.